• Architecture

Located not far from the Isar River and the Munich Museum of Technology, this flat has been completely renovated with a contemporary twist.

It is designed to be both an atelier and open living space, incorporating into the pleasant main area, a large and well-equipped kitchen as a center for meeting and interaction. A few doors and sliding elements facilitate circulation and increase adaptability for use.

An original brick wall of the house (early 1900s) remains visible and is contrasted with the new concrete-effect floor resin. Color elements and several light points for different uses allow as well a multiple “reading” of the space.

Fotos: D.Schvarcz

04_FlavioCucina_Architekt_©DanielSchvarcz_Photo
02_FlavioCucina_Architekt_©DanielSchvarcz_Photo
03_FlavioCucina_Architekt_©DanielSchvarcz_Photo
06_FlavioCucina_Architekt_©DanielSchvarcz_Photo
10_FlavioCucina_Architekt_©DanielSchvarcz_Photo
09_FlavioCucina_Architekt_©DanielSchvarcz_Photo
12_FlavioCucina_Architekt_©DanielSchvarcz_Photo